2perspectiva5persp7imagini (1)imagini (2)

O Preocuparea principala firmei STRUCTURAL CAD , Este Combinatii Optime realizarea UNEI Intre satisfacerea cerintelor de Siguranței sunt conforme normativelor in vigoare si reducerea consumului de Otelo, mai this Costuri mici implicand de executie.

Se confruntă cu Calculul cu structurilor programe consacrate, AFLI scopul realizarea unor analize de ingrijire a imp sa Avansate modelam cat mai exacta la Comportamentul cladirilor supuse de diverse solicitari. O EFICIENTA Împreuna cu conformare o dimenionare de atenta a elementelor la constructie vo favoriza de Otelo economie.

Este cunoscut cca in realizarea imbinarilor sudate atelierul de confectii metalice Este un cuib de pisica Superioara si atat calitativ economic în raport cu sudurile pe Santier realizate. De aceea, majoritatea se pasa structurilor metalice in Biroul Nostru proiecteaza, vor fi din alcatuite in ingrijirea SUBANSAMBLE sudate atelier Se vor imbina exclusiv cu suruburi la montaj, în Santier.

Si Calculul structurilor se realizeaza dimensionarea elementelor In conformitate cu normele si Romănești EUROPENE (Eurocoduri)  

O Modelarea tridimensionala structurii                                      

Dupa finalizarea calculelor, vo fi modelata structura 3d, cu programul pentru consacrat de structuri metalice detaliere. Astfel, Stalp FIECARE, Grinda, contravantuire etc. VA fi reprezentat fidel, cu Împreuna prinderile acestuia, alcatuind o astfel Macheta cu structura digitala identica ce urmeaza o fi montata.

Realizarea unui tridimensionala completa modelului structurii inconstestabile fata confera de Avantaje Proiectarea CAD clasica. exista Nu practic onu mod mai simplu imp de ingrijire sa ai informatii despre conformarea structurii, tipul profilelor Sau suruburilor folosite, lungimi de goale Sau Grosimi de placi Decat Acela de o Avea maceta digitala in fata si o interoga cu onu clic de mouse-ul elementele Componente ale structurii .

Pentru realizarea confectiei Desenele si plansele pentru metalice de ingrijire vor fi montaj din 3d genera Modelul, Sunt si Clare exacte, elminand de ORICE Posibilitate neconcordante.

Proiectul complet al structurii metalice                                  

Dupa finalizarea unui completa modelului structurii, cu ajutorul programului vom genuri.
– Desene pentru Fiecare din reper Parte
– detalii de executie
– ale structurii Planuri
– Planuri de montaj (de repetaj)
– tabel pe liste delapida, profilul

structura clasica

 

 1 Metalica structura tipica, profil DIN si masa de metalice realizata groase. Pe de îngrijire Profilele metalice le in utilizam sunt din gama proiectare europrofilelor, de sfat IPE, HEA, HEB, la ora actuala La noi Foarte raspandite in tara.Prin proiect, concepem Incat în structura astfel confectionarii Urma in atelierul SA efectivității actelor SUBANSAMBLE de rezulte Dimensiuni transportabile rutier. Acestea se vor monta în Santier strict imp cu imbinari suruburi. îngrijire inchiderile Sustine structura, peretii Sau Acoperisul Este constituita profile DIN subtiri DIN TABLA zincata.

Avantaje: flexibilitate maxima a dimensionala, rezistenta mare la impacturi accidentale, Halele cu de astfel pot structura Avea practic ORICE functiune.

Dezavantaje: pe greutatea mai mare METRU PATRAT la Decat structura usoara, ingrijire mai FAPT mari atrage de Costuri fabricatie, transport si montaj.

Pentru structuri industriale aplicatii                                                      

Sunt Structurile metalice pentru aplicatii Foarte potrivite industriale, în Avans Vedere de posibilitatile practic nelimitate la adaptare cerintele tehnologice Instalatiilor Sau SPECIFICE cu îngrijire se utilajelor vor Integra. Din experienta putem Spune cca de abordarea unor astfel sunt la Baza Proiecte cooperarea continua Intre ai biroulu structuristi inginerii nostrui si tehnologi inginerii implicati. Din ACEST Motiv, tridimenionale ale structurilor modelele NOASTRE integreaza cu instalatii Sau utilaje de un PRECIS scopul Pune în evidenta de posibilitătile Timpul proiectarii montaj, si interactiunile Intre Componente din tolerantele incadrarea SPECIFICE. Astfel Este Posibilă si eliminarea situatiilor neplacute paguboase cand, de sistemele ale utilajelor fixare Sau Instalatiilor Nu se potrivesc ori cu structura, ori AGREGATE Nu gabaritul anumitor permite montajul Decat imp ale pluricolori unor demontarea structurii.